دسته: علوم انسانی
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 64 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت
قیمت فایل فقط 20,000 تومان
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت
توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
- همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
- توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
- پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
- رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
- منبع : دارد (به شیوه APA)
- نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc
قسمتی از مبانی نظری متغیر:
فراشناخت عبارت است از هر نوع دانش یا فرآیند شناختی كه در آن ارزیابی یا كنترل شناختی وجود داشته باشد. از یك نظر آن را میتوان به عنوان یك جنبهی عمومی از شناخت در نظر گرفت كه در تمام فعالیتهای شناختی نقش دارد. نخستین بار آدرین ولز، درمان فراشناختی را معرفی كرد (Flavell, 1979).
علت پدید آمدن درمان فراشناختی پر نمودن نقصهای درمان شناختی بود، این روش درمانی از رفتار درمانی شناختی متفاوت است. زیرا به جای این كه درمان شامل چالش با افكار و باورها در مورد تروما و یا مواجهههای مكرر و طولانی مدت با خاطرات مربوط به تروما باشد، شامل ارتباط با افكار به طریقی است كه مانع ایجاد مقاومت و یا تحلیل ادراكی پیچیده شود و بتواند راهبردهای تفكر ناسازگار در مورد نگرانی و همچنین نظارت غیر قابل انعطاف بر تهدید را از بین ببرد. نظریههای شناختی در مورد آن چه كه باعث به وجود آمدن الگوهای غیر مفید تفكر میشوند توضیحات مختصری ارایه كردهاند وجود باورهای منفی به طور مشخص نمیتوانند دربارهی الگوی تفكر و پاسخهای متعاقب آن توضیحی ارایه دهند. آن چه در این جا مورد نیاز است به حساب آوردن عواملی است كه تفكر را كنترل كرده و وضعیت ذهن را تغییر میدهند. این عوامل اساس نظریهی فراشناختی است (Wells, 2000).
تحقیقات مختلف نشان دادند كه بین جنبههای خاصی از فراشناخت با اختلالات روانشناختی رابطهای وجود دارد (Wells, 1994). مطالعهی Cooper and Osman (2007)، نشان داد كه افراد مبتلا به اختلال بدشكلی بدن از لحاظ كنترل فكر در مورد بدشكلی ظاهر، باورهای مثبت و منفی دربارهی نگرانی نسبت به بدشكلی ظاهر، راهبردهای كنترل فراشناختی، رفتارهای ایمنی نسبت به افكار و تصاویر در مورد بدشكلی ظاهر و عینیت دادن به افكار و تصاویر مربوط به بدشكلی ظاهر خود از افراد گروه شاهد، متفاوت میباشند.
تحقیقاتی كه در مورد درمان فراشناختی بر روی اختلالات هیجانی انجام شدهاند عبارتند از مطالعهی Wells و همکاران (2012) كه با استفاده از مدل فراشناختی بر روی افراد مبتلا به اختلال اختلال وسواسی جبری دریافتند كه تمام بیماران در پس آزمون، بهبودی معنیداری را در علایم اختلال وسواسی جبری نشان دادند كه این نتایج در 3 و 6 ماه بعد نیز باقی ماندند.
. Cognitive Behavior Therapy (CBT)
قیمت فایل فقط 20,000 تومان
برچسب ها : مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت , مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت , مبانی نظری و پیشینه درمان فراشناخت , مبانی نظری تحقیق درمان فراشناخت , پیشینه نظری درمان فراشناخت , درمان فراشناخت , مبانی, نظری , و پیشینه تحقیق , درمان , فراشناخت
:: برچسبها:
مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت , مبانی نظری و پیشینه تحقیق درمان فراشناخت , مبانی نظری و پیشینه درمان فراشناخت , مبانی نظری تحقیق درمان فراشناخت , پیشینه نظری درمان فراشناخت , درمان فراشناخت , مبانی, نظری , و پیشینه تحقیق , درمان , فراشناخت , , مبانی نظری و پیشینه تحقیق , مبانی نظری , پیشینه تحقیق , پیشینه تحقیق و مبانی نظری , دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق , دانلود مبانی نظری , دانلود پیشینه تحقیق , دانلود پیشینه تحقیق و مبانی نظری , ,