دسته: عمران و ساختمان
بازدید: 10 بار
فرمت فایل: ppt
حجم فایل: 3500 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 38
ساخت مصالحی که بتوانند نور را از خود عبور دهند، یکی از اهدافی بوده است که مهندسین همواره در پی آن بوده اند، مصالحی که هم مقاومت زیادی داشته باشند و هم جلوه و زیبایی خاصی ایجاد کنند
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
پاورپوینت بتن عبور دهنده نور (Light transmitting concrete)
ساخت مصالحی که بتوانند نور را از خود عبور دهند، یکی از اهدافی بوده است که مهندسین همواره در پی آن بوده اند، مصالحی که هم مقاومت زیادی داشته باشند و هم جلوه و زیبایی خاصی ایجاد کنند. بتن می تواند انتخاب مناسبی از نظر مقاومت باشد اما دارای ظاهری سرد و خشن و سخت می باشد برای این منظور ویل ویتینگ مدرس دانشگاه دیترویت، ماسه و سیلیکای سفید و سیمان سفید را با نسبت های مختلف مخلوط نمود و خمیری بدست آورد که در مقایسه با مخلوط های استاندارد با ضخامت کمتری اهداف مورد نظر او را برآورده می کرد. او نوارهای کوتاه پشم شیشه را برای تقویت به خمیر اضافه نمود.
پس از آن ویتینگ خمیر تولید شده را در قالبی چهارگوش ریخت، او نمونه های متعددی ساخت و تلاش کرد که هر بار از ضخامت آن کم کند ولی نه آنقدر نازک که موجب شکستگی صفحات شود. آخرین نمونه صفحه ای بود که در مرکز ضخامتی معادل یک سکه داشت و در کناره ها به یک سانتیمتر می رسید، ویتینگ می گوید: “آرزوی من این بود که در یک روز آفتابی بتوانید در داخل اتاق نشسته و نور کافی برای خواندن کتاب داشته باشید.”
نازکترین پانلی که او توانست تولید کند به میزان یک درصد از نور خورشید را عبور می داد. به هر حال او هرگز این ساختمان را نساخت و آزمایشها در لابراتوار نشان داد که پانل ها بیشتر از آن شکننده هستند که بتوانند تحمل بار باد و باران را داشته باشند. یک شرکت کوچک آلمانی در آخن، بجای اینکه بتن شفاف تولید کند راه کار دیگری را در پیش گرفت و آن اضافه کردن مصالح شفاف به بتن بود. اولین بتن سبک شفاف در سال ۲۰۰۱ توسط دانشمندی مجارستانی بنام لوسانزی تحت عنوان لیتراکان ابداع شد .
آرون لاسونسزی در سن ۲۷ سالگی ، زمانی که در کالج سلطنتی هنرهای زیبای استکهلم مشغول به تحصیل بود این بتن را ابداع و در سال ۲۰۰۴ شرکت خود را با نام لایتراکان تاسیس کرد.
این بتن از دو جزء بتن و فیبر نوری تشکیل شده است:
جزء اول: بتن
به هر ماده یا ترکیبی که از یک ماده چسبنده با خاصیت سیمانی شدن تشکیل شده باشد اتلاق میشود. این ماده چسبنده عموما حاصل فعل و انفعال سیمانهای هیدرولیکی و آب میباشد.
انواع بتن های قابل استفاده در بتن های شفاف:
الف-بتن معمولی (با وزن مخصوص ۲۰۰۰-۲۴۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب)
ب-بتن سبک (با وزن مخصوص ۱۰۰۰-۱۵۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب)
ج-بتن فوق سبک (با وزن مخصوص کمتر از ۱۰۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب)
جزء دوم: فیبر نوری
هر گاه نور از محیط اول به محیط دوم که غلیظتر است وارد شود دچار شکست می شود. و اگر نور از محیط غلیظ با بیش از زاویه حد به سطح آن برخورد کند سطح ماده همانند یک آینه تخت عمل می کند و نور بازتابش می کند. از این خاصیت در فیبرهای نوری استفاده شده است. فیبرنوری یک موجبر استوانه ای از جنس شیشه (یا پلاستیک) که دو ناحیه مغزی وغلاف با ضریب شکست متفاوت ودولایه پوششی اولیه وثانویه پلاستیکی تشکیل شده است. دیواری که از لیتراکان ساخته شده مقاومت بتن های رایج را داراست و با بهره گیری از خصوصیات فیبرهای نوری بسیار نازک، منظره دنیای خارج همانند نمایی از درختان، خانه ها و کسانی که از کنارش عبور می نمایند را به داخل ساختمان منعکس می کند.
مخترع این محصول توضیح می دهد: “هزاران فیبر نوری شیشه مانند، ماتریسی را بین سطوح اصلی هر قطعه به موازات یکدیگر تشکیل می دهند و سایه های طرف روشن در طرف تاریک قابل رویت می باشند. در این صورت حتی رنگ ها نیز قابل تشخیص هستند.
فهرست:
مقدمه
اجزاء بتن عبور دهنده نور
نحوه ساخت
تاثیرات سازه ای و مقاومت
مشخصات تکنیکی
کلیات فیزیکی
محاسن بتن عبور دهنده نور
موارد کاربرد
– دیوار
– پوشش کف
– طراحی داخلی
– کاربرد در هنر
عنوان: بتن عبور دهنده نور
فرمت: پاورپوینت
حجم: 3.4 MB
صفحات: 38 اسلاید
قیمت فایل فقط 5,000 تومان
:: برچسبها:
پاورپوینت بتن عبور دهنده نور , Light transmitting concrete , اجزاء بتن عبور دهنده نور , اجزاء بتن لایتراکان , بتن عبور دهنده نور , تاثیرات سازه ای و مقاومت بتن عبور دهنده نور , تاثیرات سازه ای و مقاومت بتن لایتراکان , دانلود پاورپوینت Light transmitting concrete , دانلود پاورپوینت بتن عبور دهنده نور , دانلود پاورپوینت بتن لایتراکان , محاسن بتن عبور دهنده نور , محاسن بتن لایتراکان ,